BLUE Cadeaukaart

Geven maakt gelukkig

Met de BLUE Cadeaukaart geef je niet zomaar een cadeau, je geeft rust, ontspanning en luxe. Met deze cadeaukaart kan jij je dierbaren écht laten genieten van een welverdiende pauze van de dagelijkse sleur. De cadeaukaart opent de deur naar een wereld van luxe wellness, fijne behandelingen en heerlijke diners. Wie maak jij gelukkig met deze (hart)verwarmende verrassing?

Met de BLUE Cadeaukaart kun je terecht bij alle BLUE Wellness-, Spa-, en Beautylocaties in Nederland en is op veel manieren te besteden. Een compleet wellness arrangement? Een beautybehandeling of massage of een overnachting in het bijgelegen of inpandige Fletcher Wellness Hotel? Overal kan je met de BLUE Cadeaukaart betalen.BLUE Cadeaukaart gekregen?

Wat fijn! Het ontspannen kan bijna beginnen. Je kan met de BLUE cadeaukaart terecht bij alle BLUE Wellness locaties in Nederland. Ook mag je zelf bepalen waar je hem voor wil gebruiken. Kies je voor wellnessentree? Een ontspannende massage of gezichtsbehandeling? Of wil je het uitgeven aan een diner in het wellness restaurant of overnachting in een van de inpandige Fletcher Wellness Hotels? Het kan allemaal. Check snel je saldo en reserveer!

Bekijk de voorwaarden van de BLUE cadeaukaarten

  • Het tegoed op de BLUE Cadeaukaart is tot 3 jaar na uitgifte geldig;
  • Met de BLUE Cadeaukaart kun je bij alle BLUE locaties én alle ruim 100 unieke 3- en 4-sterren hotels van Fletcher betalen;
  • Het tegoed op de BLUE Cadeaukaart kan in één keer of in delen worden besteed;
  • Het tegoed op de BLUE Cadeaukaart kan niet in contanten worden uitbetaald.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier